炎徳文化2023届名师导学·名校名卷经典试题汇编2(二)英语试卷答案,我们目前收集并整理关于炎徳文化2023届名师导学·名校名卷经典试题汇编2(二)英语得系列试题及其答案,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

炎徳文化2023届名师导学·名校名卷经典试题汇编2(二)英语试卷答案
以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有

17.Where does the conversation probably take place?A.In a company. B.In a classroom. C.In a store.

55.B【解析】句意:这让我想知道旧书的封面在新时代会是什么样子。根据句意可知,left最符合题意,这件事让作者不禁思考:旧书的封面在新时代会是什么样子?leave“让……处于某种状态”。故选B。

Bbusiness development team at aLeia was fresh out of college when she began working as a member of athe youngest person in the team.“Everybody else waa company. Though her skills had earned her the iob, she was“I exhibited too d too much ambition’ in the eyes ofelse was pse v ettyymuch twice my age, ”she says.mada de behind my back.There weerethe eyes of my superiors. e evheard about comments beingage right in front of me, saying was too young:What even a couple of times whhen my superiors referred to mythingsWhat does a 23-year-old know about these
未经允许不得转载:答案星辰 » 炎徳文化2023届名师导学·名校名卷经典试题汇编2(二)英语
