蓉城高中教育联盟2022~2023上期高中2021级高二期中联考英语

蓉城高中教育联盟2022~2023上期高中2021级高二期中联考英语试卷答案,我们目前收集并整理关于蓉城高中教育联盟2022~2023上期高中2021级高二期中联考英语得系列试题及其答案,更多试题答案请关注微信公众号:趣找答案/直接访问www.qzda.com(趣找答案)

试题答案

蓉城高中教育联盟2022~2023上期高中2021级高二期中联考英语试卷答案

以下是该试卷的部分内容或者是答案亦或者啥也没有

蓉城高中教育联盟2022~2023上期高中2021级高二期中联考英语

项。选项中有两项为多余选项,第知第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项,从短短文后的选项中选选出填DThe Fat You Eatcommnon saying isAs Dr. John McDougall puts it, “The fat you eat is the fat you wear.”Am the r conug all“From your lips to your hips”. 36.he fafat y st____out that long winter. Think about animals that hibernate(冬眠) .What do they do right before they finallyFat is nothing more than stored energy’. It’s a way for us to set some energy aside so that we can rideabout an inimbed down? They eat a lot. 37. ____They need those extra calories to survive the long cold winterThat’s what fat is for, to store energy for those tough times when there is no food readily availablese ut f o8.____So it s til iToday we d on’t need to worry about those long winters without food. 38.continues to do what it was designed to do: store fat.The fact is that it only takes 1 gram of fat to add 9 calories. Remember that -9 calories for everygram of f at. Think of our Standard American Diet of cheeseburgers, piza, ice cream, and chicken wingsndwhich are mostly fat. 39. ____All those grams of f at-and all of those calories -365 days a yeatAnd so with all of that fat comes our obesity problem, our heart disease problem, and a world of otherproblems.40. We have to stop eating so much fat. We’re not going to starve this winter, and____we’re not going to hibernate, so we really don’t need to store so much!A.But our bodies don’t know that.B.However, the solution is simple.C.And they don’t move during that time.D.But those animals that hibernate still do.E.You can easily see where our obesity problem comes from.F. Actually, that’s exactly what your body is supposed to do with fat: store it.G. A black bear can gain 30 pounds a week during its pre-hibernation period.

蓉城高中教育联盟2022~2023上期高中2021级高二期中联考英语

41.D【解析】句意:我现在九岁了,但是从六岁起就开始参加长跑比赛了。根据第三段“Thatmorning,Iwasrunningconfidently”中的running可知,作者从六岁开始参加长跑比赛。故选D。

蓉城高中教育联盟2022~2023上期高中2021级高二期中联考英语

26.Which of the following best describes Paul?A.Careful and graceful. B.Kind and influential.C.Stubborn and sympathetic.D.Aggressive and adventurous.

未经允许不得转载:答案星辰 » 蓉城高中教育联盟2022~2023上期高中2021级高二期中联考英语

赞 (0)